O nama

Agencija za posredovanje nekretninama „Japodski Forum” je tvrtka osnovana 2013. Godine. Radi što bolje zaštite interesa naših klijenata, potpisnici smo Kodeksa Etike pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, kojoj je u cilju odgovorno i etički utemeljeno ponašanje i primjena načela savjesnosti i poštenja, potičući razvijanje kvalitetnih odnosa i lojalne konkurencije u području posredovanja u prometu nekretnina, te radi zaštite stranaka i zaposlenika.
Djelujemo diljem Hrvatske i specijalizirani smo posebno za područje Like i južne Dalamcije. Naša kompletna usluga uključuje vrednovanje tržišne vrijednosti nekretnina, fotografiranje, oglašavanje i promociju nekretnina, provjera dokumentacije o vlasništvu, posredovanje, pregovore, ugovore i protokole o primopredaji u višejezičnim verzijama, pravno i porezno savjetovanje. 
U dogovoru s našim klijentima pružamo uslugu prijevoza iz zračne luke, transfer do vašeg hotela ili apartmana. Vlasnicima kuća i ostalih nekretnina (koji trajno ne žive u svojim nekretninama) nudimo dodatno upravljanje nekretninom, kao i održavanje i čišćenje.
 
Sve naše objavljene nekretnine su provjerene i garantiramo čisto vlasništvo. Nudimo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnina u inozemstvu i na domaćem tržištu i pratimo postupak prodaje / kupnje do zadnje točke. Naš ured radi zajedno sa odvjetničkim tvrtkama specijaliziranim za ovo područje. Dakle, svi procesi se također legalno provjeravaju, tako da naš kupac može kupiti nekretninu bez ikakvih problema.
Ako imate bilo kakvih pitanja, stojimo vam na usluzi.
Radujemo se vašem pozivu.
 
Vaš JAPODSKI FORUM – agencija za promet nekretninama